keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ilmoitus asiaa vaan ~

Elikkäs tuo tyttönen on nyt myyty, eli turha enään kysellä hänen perään ~ Toivon että tyttö saa hyvän kodin nyt x3 Sain tytöstä yllättävän paljon tarjouksia.. Olin tosi yllättynyt :'D Koska en nyt oo käyny kuvailemassakaan ennen kun uus nukke saapuu niin ees jotain kuvaa tähän postaukseen mun uusista piilareista ja värjäsin hiukset turkoosista ruskeeksi ~ 



Bye Bye Bicycle ~ 

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Bang bang Bangai ~ re-sale doll!

Päivittelin tossa vähän blogin banneria kun ärsytti kun se edellinen oli menny jotenkin hirveen sumeeksi (?) ... Tän viikon oon vaan loikoillut, katsonut animea ja lukenut mangaa. Päätin nyt että hankin uuden Pullip nuken, ja tuo yksi tosta pitäis vielä myydä poiskin. Eli mulla tällä hetkellä on vain 4 pullip perheen nukkea, joista tällä hetkellä kasassa on vain yksi ;____; Mutta tuo uusi kaunokainen olisi pullip prupate.

Arvatkaa ketä on kuolannut sitä nukkea ikuisuuden? :'D

Noo, pari kuvaa oon viime keväänä ottanu hikarusta.. sitä oli niin vaikee saada posettamaan vedessä -___-"
enjoy ~











MYYN NUKEN!!!


Eli myyn yhden nukeistani pois, en tarvi tyttöä mihinkään.. eikä hänelle ole käyttöä täällä.

Nuken malli: Pullip Grell
Vartalo: 25cm SBH-M
Customoinnit: liimalla laitettu lävistys, vesivärikynällä piirretyt ripset (lähtee vedellä pois)
Chipit: Coolcatin kaksiväriset (kuvassa)
Peruukki: Monstron ruskea mohairperuukki.

Mukaan tulee: Stock-kortti, random vaatteita, pullipkokoiset tennarit, stockvaatteet, ständi ja kaikki ylhäällä mainitut. Olen nuken kolmas omistaja, nuken kunnossa ei ole mitään moitittavaa.

HP: 75e + postarit


Sayonara ~

maanantai 16. syyskuuta 2013

Tracon 8

Eli tossa viime viikonloppuna oli tracon 8. Huh mikä viikonloppu.. Sunnuntaina meni jalka sijoiltaan ja vetelen nyt sitten kepeillä :D Lauantai oli ihan mahtava ~ Olin toinen vetäjä pullip's teahousen -miitissä ja tutustuin uusiin nukkeilioihin. Mun ekasta pullip miitistä on varmaan 2 vuotta aikaa joten en oo oikeen ollut perillä uusien asioista.. Ensin oli vähän awkward tunnelma kun tunsin itteni niin vanhaksi, mutta sitten jotenkin sopeuduin sinne kun porukka pieneni. Sain tässä muuten jonkun mun "mahti" idean että alkaisin kirjottelemaan välillä tänne jotain elämästänikin, ostoksia yms. kun pullippeja en niin usein kuvaa.. muita nukkejani kylläkin. Lauantai aamulla staffit ja lehtientoimittajat pyöri mun ympärillä.. oli outoa kun musta on kuvia lehdessä ja netissä.. laitan tänne nyt vähän kuvasatoa miitistä ja muita sen sellaisista ~ Gomen.. tää meni taas mun tarinoinniksi.. ^^"

 Olin ihan fiiliksissä kun saavuttiin tampere talolle. Teki mieli huutaa että oon taas kotona x3 Mun coneiluhan alko kauan sitten traconista.
 Nukke miitti vähän paisu..



 Oli tosi vaikeeta saada hyviä kuvia kaikista nukeista.. yritin vaan räpsiä kuvia kaikista..
 Oon tota peruukkia ihaillu jo kauan.. että se on nätti..




 Tästä näkee paremmin kuinka paljon nukkeja oli..

 Mun oli pakko ottaa tästä kaunokaisesta kuvia ;___; Rakastan sfogliaa  ylikaiken.

 Ei herran jumala mikä jumalainen customi tae.. stalkkasin herraa koko päivän >__>

 LAAMA HYÖKKÄYS
 Rakastuin... TAAS. Niin kauniita nukkeja oli mukana >__<
 Ja Ruthin ihana kaunokainen joka mun teki mieli kokoajan viedä kotiin..
 Oli pakko ottaa pari söpöily kuvaa Hikarun kanssa..




 Swissen henki oli suklaassa. Tästä kehitty inside läppä mun ja Satun kanssa.
 Tää kaunokainen lähti mukaan.. mun muovinen nainen jota suojelin sateelta mun hengellä.
 Tästä kuvasta ollaan ihan hiljaa... ketään ei kerro satulle että julkasin tän kuvan mihinkään >D
 Mulle tuli tylsää kun en voinu liikkua paljoa sunnuntaina kun jalkaan sattu niin paljon ;__;

 Heh.. en taaskaan ostanu paljoa mangaa...
 Rakastuin tähän kanteen.. Se on niin esteettisesti ihana ja kaunis...
 Ichigo mochi pussi ~ omnomnom

Ja mun random naama kuva jos et mua siis tunnistanut conissa ~ See ya, lupaan alkaa postailee tiheempään tahtiin...

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Genki desu ka ~?

Nyt vihdoin teen tämän ekan virallisen kuvapostauksen. kyselyyn ei oikeen tullu ääniä, mutta se sitten määrittää seuraavan postauksen ~

No sain kauheen isnpiraation mun Arpacasso pehmoleluista joita oon Tampere kupliista ja Desuconista ostanut. Hikaru sattuu olemaan ainoo kokonainen nukke tällä hetkellä ellei souseisekiä lasketa, joten..

Monet on varmaa miettiny miksi mun blogin nimi on sakura tea party. No sattumalta mä rakastan ylikaiken Sakura cha -teetä ja hanamia (kirsikankukkien kukkimisaika). Muutenkin kirsikankukat on musta tosi kauniita kun ne kukkii ~ Tea partyn lisäsin siihen sitten vaan kun omistan Angelic prettyn teaparty kengät valkoisina ja rakastan teetä etenkin teekutsuja!

Traconissa vedän yhden kaverini kanssa nukkemiittiä, eli teehousen jäsenet menee tsekkaa sen! Rohkeesti vaan mukaan c; Eli voisin siirtyä niihin kuviin enkä vaan päivittelemään omia kuulumisiani koska tuskin ketään ees kiinnostaa:D


                                                                   Laaman hellittelyä ~
                                                                           *puspus*


                                                       Äitin huone on hyvä kuvaus paikka..
                                                           Ja tää oli sitten lopputulos xD

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Konnichiwa ~!

Päätin alottaa taas nukke blogin pitämisen, vuoden tauon pidin tässä... Mun nuketkin on vaihtunu tässä vuosien aikana, olen ollut pullipisti päälle kolme vuotta. Olen myös pullip teehousen ekoja jäseniä! Nykyään pyrin myös kyseisen kerhon johtajaksi c; No se sitten musta, siirrytääs nukkeihin ~!! Harrastan myös nukkeilun lisäksi kitaran soittoa ja japanin opiskelua ~ 

Ensimmäinen nukkeni oli Clarity, jonka loppujen lopulta laitoin customiin. Nukke ei silti nuketuttanut niinkuin muut nukkeni, joten myin tytön kokonaan pois.

Toinen nukkeni oli Rozen Maiden Souseiseki, joka asustaa edelleen täällä. Nukke on muuten stock paitsi hänellä on 25cm SHB-S obitsu ja uudet paksummat ripset.

Kolmas nukkeni oli Romantic Alice Pink version, sain tytön yhtenä syntymäpäivänäni. Tyttö tottelee nimeä Hikaru, ja on mun ns. Lellikki :------DD Olen vaihtanut hänelle pitkän vaalean cancanin peruukin, coolcatin vaaleansiniset chipit ja 27cm SHB-S obitsun.


Neljäs nukkeni oli Taeyang Kain, hänestäkin luovuin, kun tuntu ettei noi taet oo oikeen mun juttu. Nykyään kyllä vähän kadun että myin hänet.. mutta oli tosi vaikeeta ylläpitää montaa nukkea. Joten olen tyytyväinen siihen että hän sai rakastavaisen kodin c;

Viides nukkeni oli Megurine Luka, varsin kaunis nukke josta jouduin luopumaan. Tulen kyllä ostamaan lukan uudelleen kunhan vaan varat sallii sen.

Kuudes nukkeni oli Hatsune Miku Lots of Laugh, Tyttö on nykyään palasina... pelkkä pää oikeestaan. Pitäis laittaa tyttö kasaan kunhan saan uuden peruukin hänelle ~

Seitsemäs nukkeni oli Kuroshitsuji Grell, jonka ostin käytettynä pullipsuomesta. Tytöllä on huuli lävistys, ja mohair peruukki. + uudet chipit. Aion myydä tytön pois koska hän ei ole nuketuttanut minua aikoihin... oikeastaan ei koskaan. Kaunis tyttö on kyllä mutta... en tiedä miksen ikinä ole pitänyt häntä omanani.

Tossa oli hieman nukeistani, laitan pian tänne kunnonkin postauksen mutta saitte tietää hieman musta tässä postauksessa :'D


Sayonara ~!